Aanpak

Good ideas are rare

Studio AIRPORT gelooft in de kracht van de inhoud. Een goed idee is sterk genoeg om op zichzelf te staan en de sleutel tot een authentiek ontwerp. Met een objectieve kijk en onderzoekende houding gaan we aan het werk, op zoek naar nieuwe perspectieven en mogelijkheden.

-

Climbing trees is what we do

Studio AIRPORT gaat uitdagingen aan. Bij iedere opdracht laten we ons onderdompelen in een nieuwe wereld waarin we ons kunnen verdiepen. Dit ervaren wij als een van de mooiste kanten van ons vak en zorgt ervoor dat we ons blijven ontwikkelen.

-

Type, sweat and dedication

Met veel inspanning en enthousiasme werken we aan onze projecten. We zijn perfectionisten en pakken ons werk zorgvuldig aan.

-

We love orange

Studio AIRPORT houdt zich niet vast aan een specifieke stijl. Iedere opdracht vraagt om een nieuwe oplossing. Wél zijn er elementen die terugkeren in ons werk zoals minimalisme en monumentale gebaren. Door verschillende materialen, technieken en media te combineren ontstaat er eigenzinnig werk. Werk dat opvalt en aanspreekt.

-

We also serve great espresso’s

Onze werkwijze is persoonlijk. Door iedere stap te bespreken blijft de opdrachtgever betrokken in het gehele traject. Een heldere communicatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer is de basis voor een goede samenwerking en een succesvol project.

-